Weather: A few clouds, 25 °C / 78 °F
Local time: 09:24 pm

ул. „12-та“ №, 9684 Тюленово

+359 893 770 404

Ресторант

Ресторант

Богата традиция с персонално обслужване

Ресторанта се намира сред красива природа, разполага с повече от 100 места, лятна тераса. Предлагаме Ви бързо и учтиво обслужване, вкусна и разнообразна храна. При нас може да се ползва удобен паркинг и прекрасна хотелска база, където да се забавлявате и почивате на воля и спокойствие. Ресторантът на Вилла Амбра предлага за своите гости, напълно безплатно, безжичен Интернет, за да сърфирате свободно или организирате служебни срещи и мероприятия.

Благодарение на своя професионален опит придобит в добрите ресторанти в България и чужбина, екипът на ресторанта на Вилла Амбра, успя да го превърне в предпочитано място за празнуване, срещи с приятели и семейни вечери.
Ценим възможността да сме близо до Вас, да знаем Вашите впечатления, желания и критики.
Вслушвайки се във Вашето мнение, можем да сбъднем мечтата си, да сме най-добри в това което правим.
Имаме огромно желание хората в нашия регион да живеят добре, затова винаги когато е възможно работим с местни продукти.

Най-добрата кухня и обстановка в околността!

Невероятна бар обстановка с зашеметяващи коктейли

А може и да разпуснете в стаята, в по-интимна обстановка

Малко за месността

Тук можеш да зърнеш едно кътче на нашата страна само за част от секундата, а цял живот да ти се иска да се върнеш отново и отново. Това е магията на природата. Наскоро четох една книга, в която главните герои дори за миг не откъсваха поглед от морето. За тях то се бе превърнало “ в пристан и заслон “. Удивителна беше тяхната обич към морето. Накара ме да се замисля и да осъзная, че аз изпитвам същото. Морето ме кара да мечтая. Показва ми каква стихия е и в същото време колко правдоподобно отразява нещата от света. Както неговите вълни се разбиват в морския бряг, така понякога трудностите в живота могат да ни разбият, както може да бъде спокойно, така и животът ни може да бъде безоблачен. Но въпреки същността си, морето си остава едно от най-красивите кътчета в нашата страна. Обичам морето, защото на неговите брегове за миг съм в един различен свят .

ФОАЙЕ